2006.11.18 Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Cégünk 1992. március 9-én alakult, s azóta rengeteg komoly ügyfelet szereztünk az épület üzemeltetés és egyéb tevékenységeink terén. A `Projectek` menüpont alatt megtekinhet néhányat az általunk üzemeltetett ingatlanok közül.

Tovább a projectekhez >>>


2006.11.18 Tisztelt Ügyfeleink!

Honlapunk elindult, s célunk, hogy részletesen bemutassuk Önöknek cégünket, tevékenységi köreinket, referenciáinkat és megvalósult projekjeinket.2006.11.29 Ingatlanfejlesztési hírek

Ebben a rovatban ingatlanfejlesztési híreinkről olvashat hamarosan...
 
 
  A KFT. FŐBB TEVÉKENYSÉGI TERÜLETEI:

Ingatlanfejlesztés:

saját tulajdonú telekingatlanokon végzünk teljes körű beruházási munkákat. Ez magába foglalja a tervezést, kivitelezést és az értékesítést is.

Építőmesteri munkák:

elsősorban külső- és belső épület-felújításokat végzünk az ezzel járó szakipari munkákkal együtt, festés, mázolás, hideg-meleg burkolás, villanyszerelés, víz-, gáz-, és fűtésszerelés.

Irodaépületek üzemeltetési munkái:

teljeskörű üzemeltetési feladatot látunk el Budapesten lévő irodaházakban mintegy 95.000 m²-en huszonnégy épületben . Az üzemeltetést saját állományunkba tartozó szakemberekkel látjuk el, úgy hogy a feladatokat a Megbízóink határozzák meg. Dolgozóink részére a munkavégzéshez szükséges szerszámokat biztosítjuk, az üzemeltetéssel kapcsolatos anyagbeszerzést elvégezzük. A külső szakvállalatokkal és szervizelő cégekkel összefüggő munkákra - Megbízóval egyeztetve és jóvá hagyatva - a szerződéseket megkötjük a munkákat elvégeztetjük és ellenőrizzük. Munkánkat korszerű számítógépes rendszer segíti, amely biztosítja, hogy a tevékenységünk pontos, hibamentes legyen.

Irattározás:

több nagyvállalat iratanyagát tároljuk hosszú távú (1-50 éves) szerződés alapján, összességében 6-7000 iratfolyóméteren, az erre a célra speciálisan kialakított irattárainkban.

Épülettisztítás:

elsősorban az általunk üzemeltetett irodákban végezzük a napi takarítást és nagytakarítást, továbbá üveg tisztítást, de van olyan Megbízónk is akinek csak ezt a tevékenységet végezzük. A tisztítógépeket, eszközöket, anyagokat és segédanyagokat a takarításhoz, ablaktisztításhoz biztosítjuk.

Ingatlankezelés és forgalmazás:

ezen a területen elsősorban ingatlanok, lakások vételét és továbbhasznosítását végezzük (eladás, bérbeadás) Jelenleg 13 Hungarocenter Kft. tulajdonában lévő lakás bérbeadását végezzük.

A logosztilai központ teljes körű üzemeltetése:

portaszolgálati, recepciós és takarítási munka

Budapest, X. ker. Noszlopy úti raktárbázis
Copyright 2006 Hungarocenter  |  Készítette:  PearMedia :: Weblapkészítés